Content-top
Aanbieding Plasti-dip-spray-reflex_411
naam

PLASTI DIP SPRAY REFLEX

prijs
29,95 27,95 INC BTW
details
Inhoud: 325 ml
Soort: Reflecterende Effect Spray
Winterperiode: let op dat de spuitbus op kamertemperatuur is!
Op voorraad
aantal
VOEG TOE Voeg-toe-cart

EXTRA INFORMATIE

Plasti Dip Reflex (325ml) combineert ultra reflecterende deeltjes met een transparante basis. De Plasti Dip zal oplichten bij aanraking van licht uit een directe lichtbron zoals een schijnwerper, koplamp, zaklamp etc... De retro reflecterende deeltjes sturen een grote hoeveelheid licht terug naar de bron. Hierdoor wordt de opvallendheid van de objecten die u met Plasti Dip Reflex behandelt verhoogt en zult u extra opvallen. Be Safe, Be Seen! Gebruik Plasti Dip Reflex.

 

Om het beste resultaat met Plasti Dip Reflex te verkrijgen, dient u 2 a 3 lagen aan te brengen, het liefst op een reeds met Plasti Dip behandelde ondergrond. Hou de spuitbus iets verder van het object af dan gebruikelijk (normaal 30 tot 40 cm, in dit geval 50 tot 60 cm van het oppervlakte). Plasti Dip Reflex heeft een wat ruwere structuur dan "normale" Plasti Dip, voor het mooiste resultaat dient u zodra de Plasti Dip droog is het oppervlakte voorzichtig op te poetsen met een doek. 

 

Plasti Dip Reflex beschermt u spullen en verhoogt de opvallendheid. Dit product is duurzaam, flexibel en waterdicht. 

 

Plasti Dip is een multifunctionele, speciale rubber coating. Het kan door te spuiten gemakkelijk worden aangebracht. Plasti Dip beschermende coating is ideaal voor een breed scala aan doe-het-zelf-projecten rond het huis, garage, tuin, en elders. Het beschermt gespoten voorwerpen tegen vocht, zuren, slijtage, corrosie, en slippen / glijden en biedt een comfortabele en gecontroleerde grip. Plasti Dip blijft zelfs na verloop van tijd flexibel en elastisch en zal niet barsten of bros worden in extreme weersomstandigheden. 

 

Handig om te weten voorafgaand uw project:

-Het object moet schoon en vetvrij zijn.

-De temperatuur moet ongeveer 20 graden zijn voor het beste resultaat.

-Voor gebruik de spuitbus goed schudden, en houd de spuitbus altijd rechtop tijdens het spuiten. Zo voorkomt u lekken aan het spuitmondje.

-Houd een afstand van ongeveer 30cm tijdens het spuiten.

-De droogtijd van de lagen is ongeveer 20 tot 30 minuten.

 

Tips:

-Hou na gebruik de spuitbus op zijn kop, en spuit 3 seconden. Op deze manier reinigt u het spuitmondje en het ventiel, zodat u geen problemen heeft met het spuiten bij de volgende laag.

-Doe altijd een test voorafgaand het spuiten zodat u niet voor verassingen komt te staan.

-Bij koud weer kunt u de spuitbus het beste even in lauw water leggen.

-Heeft u nog vragen? U mag altijd bellen of mailen.

 

Zie s.v.p. de FAQ voor veel gestelde vragen! - Winterperiode: let op dat de spuitbus op kamertemperatuur is!