Content-top
TERUG NAAR OVERZICHT

Pre Orders beschikbaar

Beste Dippers,

De nieuwe levering Plasti Dip is op dit moment per boot onderweg naar Nederland (De boot doet er afhankelijk van het weer ongeveer 3 weken over)! Daarom zijn veel producten in onze webshop beschikbaar als Pre Order. Omdat daar nog wel eens wat onduidelijkheden over zijn hieronder een korte uitleg:

 

Pre-Order bestellingen

​Het komt wel eens voor dat een of meerdere Plasti Dip producten in onze webshop zijn uitverkocht. Zodra wij meer zicht hebben op de nieuwe levering van deze producten, wordt het mogelijk om deze producten in onze webshop te “pre-orderen”.

Een pre-order bestelling is een reservering voor een product dat tijdelijk niet beschikbaar is. U bestelt het product, betaald van te voren en zodra het product bij ons weer beschikbaar is, zullen wij dit aan u leveren.

Pre-order bestellingen dienen van te voren te worden betaald, om te voorkomen dat gewillige producten onnodig gereserveerd worden.

De levering van pre-order bestelling zal dan ook per keer verschillen van enkele dagen tot enkele weken.

Let Op!: De bestelling wordt pas verstuurd op het moment dat alle producten weer voorradig zijn.

 

Wij hopen hiermee de onduidelijkheden zo veel mogelijk te hebben weg genomen. Mocht u toch nog vragen hebben dan zijn deze natuurlijk welkom! Deze kunt u op werkdagen telefonisch stellen van 10.00 - 16.00 via: +31 (0)10 753 08 08 of via het contact formulier op deze website.

 

12 januari 2016 om 13:45