Content-top
TERUG NAAR OVERZICHT

Status Plasti Dip levering

Beste Dippers,
 
UPDATE 30-11-2015:
Vandaag zou de Plasti Dip Matte Black bij ons binnen komen! Helaas hebben wij vandaag te horen gekregen dat het een en ander niet op orde was in Amerika waardoor de zending nog niet verzonden is. Dit gebeurd wel vaker met dit soort goederen, maar het feit is wel dat de zending wederom vertraagd is. Wij zijn druk bezig om de Plasti Dip Matte Black zo snel mogelijk te leveren. Hou onze website in de gaten voor meer informatie!
 
 

 

Beste Dippers,
 
UPDATE 26-11-2015:
Aanstaande maandag 30 november zal de Plasti Dip Matte Black bij ons binnen komen! Helaas weten wij geen exact tijd stip, maar hou onze website in de gaten voor meer informatie!
 

 

Wij krijgen veel vragen over wanneer wij de pre order bestellingen uit gaan leveren.
 
Daarom even een status update:
Er is een nieuwe zending met mat zwarte sprays besteld die onderweg is naar Nederland!
Wanneer deze binnen komt is ook voor ons nog niet duidelijk. Volgens afspraak zou deze levering aan het einde van deze week (week 47) geleverd worden. Echter heeft de verzending een vertraging opgelopen waardoor de realistische levertijd tot nu toe nog onduidelijk is.
 
Naar schatting zal deze zending over een week bij ons binnen komen. Zodra wij de zending binnen hebben zorgen wij dat het zo snel mogelijk wordt ingepakt en wordt verzonden naar onze klanten!
 
Hou onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuwe updates:
https://www.facebook.com/plastidipnl
 
Let op: Afhaal bestellingen kunnen pas afgehaald worden als u van ons bericht heeft ontvangen dat uw bestelling klaar is om afgehaald te worden.
 
Wij wachten net als jullie met smart op onze levering!
 
Excuses voor het ongemak!
 
19 november 2015 om 14:11